For English, click here

Onze Missie

Met onze biologisch afbreekbare en 100% natuurlijke ReStraws, gaan we de strijd aan met single-use plastic. Het is onze missie om onze planeet een betere plek te maken voor al haar bewoners. Dit doen we door milieu vriendelijke oplossingen voor vervuilers aan te bieden.

Helaas is hier verandering voor nodig en menselijk gedrag veranderen is geen gemakkelijke taak. Wij zijn van mening dat gedragsverandering begint bij het creëeren van bewustzijn. Het beste is als dit al tijdens het onderwijs gebeurt, want wij geloven dat de jeugd de toekomst kan veranderen.

Onze missie: “To reduce the global usage of plastic, one step at a time.”

Breng een bezoekje aan onze Facebook page voor meer informatie over onze milieuvriendelijke journey.

rice straws rijst rietjes our mission

cocktail our mission restraws

Geen plastic

Het is onze missie het globale plastic verbruik te verminderen, stapje voor stapje. Met onze ReStraws is er geen excuus meer mogelijk om nog plastic rietjes te gebruiken. Deze vervuilen namelijk de natuur en blijven hier eeuwen liggen. Daarnaast bieden we ook een groot aantal andere milieuvriendelijke producten aan. Bijvoorbeeld onze bamboe producten.

Meer informatie vind je op onze product pagina.

Milieu evaluatie

Wij geloven dat er altijd ruimte voor verbetering is. Graag horen we van jullie via onze contact pagina. Wij gaan graag het gesprek met je aan over het milieu.

Heb je een milieu vriendelijk product of idee, dat een perfecte match zou zijn voor onze catalogus? Dan horen wij dit graag horen we van je!

bamboo products