Skip to main content
wholesale

For wholesale, click here

For English, click here

ReShape Global

Kies ReStraws.

Onze planeet zal je dankbaar zijn.

Wanneer je voor ReStraws kiest voorkom je dat meer plastic rietjes de aarde vervuilen. Start nu met veranderen.

“The greatest threat to our planet is
the belief that someone else will save it”
 Robert Swan

ReStraw in coconut on a beautiful beach

Veranderen

Wanneer je voor ReStraws kiest, geef je het juiste voorbeeld door je plastic verbruik te verlagen.

Met ReShape Global hebben wij als doel het globale plastic verbruik te verminderen, stapje voor stapje. Helaas kunnen wij dit niet alleen. Als je voor ReStraws kiest, kunnen wij samen de verandering brengen.

Alleen samen kunnen we uiteindelijk het plastic vervangen en stapje voor stapje onze planeet redden. Naast onze ReStraws, bieden we ook andere producten aan die plastic vervangen. Wij geloven namelijk dat we maar 1 planeet hebben en dat we goed voor haar moeten zorgen.

Neem vandaag contact met ons op voor meer informatie over onze ReStraws en andere milieu vriendelijke producten.

Milieu bewust worden

Vanuit onze ervaring, vonden wij dat het tijd was om te veranderen. Wij streven ernaar om keuzes te maken die een positieve impact op onze planeet hebben, in plaats van een negatieve. Niet alleen door milieu vriendelijke alternatieven aan te bieden voor de vervuilende plastic producten, maar ook door een stukje milieu bewustzijn te creëren. Dit begint in het onderwijs.

Neem een kijkje op onze Facebook pagina voor meer informatie.

Choose ReStraws in your hand

Milieu evaluatie

Met de stijgende globale consumptie gaat ook het plastic verbruik omhoog. Na het zien van de enorme hoeveelheden plastic vervuiling, besloten wij de eerste stappen te zetten in het verminderen van plastic afval.

Onderzoek naar duurzame producten

Wil jij een positieve impact maken op het milieu? Samen kunnen we zoeken naar de beste duurzame producten en ze in jouw business implementeren.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veldonderzoek

Het milieu is onze eerste prioriteit en daarom willen we zelf zien waar onze producten gemaakt worden. Wij geloven in samenwerken en langdurige partnerships. We willen hoogwaardige producten leveren die mensen blij maakt wanneer zij deze gebruiken.

Neem contact op

Geïnteresseerd om samen met ons het gevecht tegen plastic aan te gaan en zelf de verandering te brengen? Of wil je ons gewoon wat vragen stellen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Onze partners